28 d’octubre 2008

Cabaret Elèctric

Aquesta nit seré al Cabaret Elèctric, un programa d'iCat FM que presenta la Txell Bonet (de dilluns a divendres, de 10 a 12 de la nit).

Avui en dia, costa ser fidel a un programa. Internet ho posa més fàcil, amb el podcasting; però també més difícil perquè t'obre tot un món d'emissions d'aquí i d'altres països entre les quals triar. Tot i amb això, haig de reconèixer que iCat és, potser, la meva favorita (el Cabaret, el Delicatessen...)

Us espero!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta nit ens veiem al programa!

Albert, Cabaret Elèctric.

David Cas ha dit...

Hola.
Vaig tenir una agradable sorpresa, ahir a la nit, quan tornava amb el cotxe i vaig escoltar-te a la radio. No ho savia i em vaig enganxar perque tractava d'un tema que m'agrada, l'espai sonor, llavors quan varen dir el teu bloc ja vaig tenir clar de que anava el programa. Deu fer un mes que vaig descobrir el teu blog, i escolto les teves grabacions. Estan molt bé. Jo em dedico a l'acústica i de sempre he escoltat els espais i com el cervell els interpreta. També faig grabacions de so, ocasionalment, perque no disposo de gaire temps. Si vols passat per la meva web i donali un cop d'ull: acusticaweb.com.

Un plaer escoltar-te la veu, ahir, i espero gaudir de més grabacions sonores teves.

Una abraçada, david.

David ha dit...

Gràcies, Albert.

David, ja fa algun temps que tinc pendent de publicar un article sobre la vostra web al sOnablOc. La trobo molt interessant, i de fet, em sembla que el proper vídeo destacat, serà un que he descobert a través vostre. M'agrada descobrir que hi ha tot un grup de persones interessades en el so, en el sentit més ampli. És molt gratificant. Espero que puguem col·$laborar d'alguna manera en el futur.