24 de gener 2008

Vigileu de no ensopegar...

Prou que es nota que el sOnablOc està de reformes, oi? Ja se sap, quan comences a fer obres mai no saps quan (ni com) acabaran.

Vigileu de no embrutar-vos i de no ensopegar amb res. Tot està pel mig, ple de pols, i encara hi ha seccions amb la pintura fresca.

No patiu, prometo no fer-ho sovint. Ja veureu en el proper post que era una reforma "necessària". Encara rai que no he canviat el nom.

4 comentaris:

Sigorgik ha dit...

no, el nom no el canviïs, m'agrada molt! i la capçalera que has posat encara més. T'està quedant molt xulo!

petons!

David ha dit...

Gràcies pels ànims. Si vols un cafè? Està tot una mica desendreçat, encara, però suposo que podré trobar on he posat la cafetera. Poquet a poquet ho tornaré a posar tot al seu lloc.

Sigorgik ha dit...

Ei! Fa dies que vaig passant de tant en tant i veig que moltes coses encara estan a les capses!
Doncs, sí prepara'm un cafè i explica'm com t'ho fas per a tenir un blog tant i tant personal amb el blogger: jo no en tinc ni idea de com manegar les plantilles i insertar-hi imatges pròpies...
1 abraçada!

David ha dit...

Gràcies per les visites. M'està costant una mica trobar el més escaient a un entorn íntim i agradable, ja ho has vist. L'anterior era massa llampant i aquest... en fi, sebla que mai no em pugui decidir, però ara ja casi està.

Pel que fa a les plantilles, ja vaig haver de barallar-me un munt amb el CSS per la pàgina del Missatge en una Ampolla, i de resultes, doncs n'he après un miqueta petiteta.

Si mai vols fer alguna cosa i vols que et doni un cop de ma, no dubtis ni un moment en demanar-ho.

Gràcies, de nou.