04 de maig 2009

Aparells Electrònics Maltractats

El caos a Internet et condueix a descobrir persones i activitats que mai de la vida m’hagués imaginat que existien.


En aquest post del Quadern de Sons he descobert el bloc de’n Tim Prebble amb un vídeo curiós:Darrera d’aquest vídeo, he trobat molt més del que m’esperava sobre la perillosa activitat de sotmetre objectes diversos a l’acció del microones. Aquests vídeos desperten el pànic que sentim per la potència invisible de les microones. Deu haver-hi gent que veient això es posi a cuinar objectes a casa?Hi ha malalts de tot en aquest món i Internet ho posa de manifest. Quantes coses poden cremar-se en un microones?Estic d'acord en què segurament s'ho mereixia!!!


Particularment interessants són els treballs del “Profesional microwave operator” (dOvetastic) amb el MIR 9000, un giny que... bé, només heu de veure-ho, s'atreveix amb un Little Pony. vateries del Pentagon, una calculadora, ... tot des del seu Microwave TheaterFa dies que, després de veure el vídeo del maltractament a una guitarra elèctrica em pregunto si no hi ha alguna associació protectora d’instruments musicals o de vídeo-cònsoles o ... d’aparells electrònics.


1 comentari:

rebaixes ha dit...

A mi m'ha set impossible agafar l'html de relats conjunts.No tots sabem el que vosaltres sabeu. Amb temps me'n surto de totes,`però aquí jo no el trobo. Perdona la molèstia. Anton.