01 d’abril 2008

Una guitarra Moog?

(Segons aquesta notícia d'Hispasonic -gràcies, Francisco-)...

Avui assistim a un fet veritablement insòlit:

Moog Music ha dissenyat una guitarra elèctrica.

Allò insòlit, no és pas que una marca històrica explori altres camps (a més dels sintetitzadors); l’insòlit serà la manera en que es tocarà i sonarà aquesta guitarra.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Da crédito a quien lo merece, hombre. Deberías citar la fuente de la noticia.

David ha dit...

Ho sento!

No pretenc apropiar-me de res que no sigui meu.

La font de la notícia original és Hispasonic.

Corregit el meu error, també haig de dir que no em plau gens la gent que parla anònimament. M'agradaria saber si qui reclama l'autoria és d'Hispasonic, peruquè, cas que sigui així, em sembla de molt poca elegància parlar anònimament.

Anònim ha dit...

Pues me llamo Francisco y visito habitualmente Hispasonic y otras webs y blogs musicales. Me he fijado en que la noticia la ha dado Hispasonic antes incluso que las webs inglesas, y me ha parecido meritorio, porque es muy raro que alguien se adelante a esas webs. Por eso lo he comentado aquí, simplemente... tampoco lo he dicho de malas maneras no? Un saludo y muy bien por citar las fuentes.

David ha dit...

Gràcies, Francisco. De bon "rollo". M'afalaga que llegeixis el bloc, i estic d'acord en què cal reconèixer el mèrit d'Hispasonic que, a més a més, últimament s'ho estan "currant" molt.

Sigorgik ha dit...

Ei, David! Gràcies pel CD! Me'l va donar la Miriam el domenge: em va encantar i el vaig tenir posat molta estona, com que fèiem una festa d'aniversari al jardí, va anar com oli en un llum.

1 abraçada!

David ha dit...

M'alegro que t'agradi.

D'avui en 8 la veuré en directe, i em fa moltíssima il·lusió.

Sigorgik ha dit...

Doncs ja explicaràs què tal ha anat el concert.
Tenim el CD posat al cotxe i el meu marit no para de dir que és boníssim! De debò! Ens agrada molt.

pd: en el fons em fas enveja; a part del viatge fins allà -on no he estat mai i m'encantaria-, podràs escoltar-la en directe... Que vagi molt bé!