05 de març 2008

Consciències sonores

Gràcies a buzzle Para’t un moment!

Estàs asseguda o assegut davant de l’ordinador, llegint aquest post; i mentre ho fas, un munt de coses succeeixen al teu voltant.

Ser conscient del que estàs sentint planteja un munt d’endevinalles sobre l’origen dels sons, a les quals pots respondre amb imaginació.

Fixar-te en els sons i descriure’ls afegeix realisme als relats i omple les descripcions de referents subconscients que situen als lectors.

Et proposo un petit exercici de consciència sonora:

Escolta atentament.
Què sents? Què sona al teu voltant? De què està composat el paisatge sonor del lloc on et trobes?


És molt senzill, oi? Respon publicant un comentari al post i digues-ho als teus amics, a veure si plegats fem un bon recull de “consciències sonores”.

4 comentaris:

Sigorgik ha dit...

Ara mateix sona Soko, la cançó I'll kill her (i la culpa és teva perquè m'has conduit fins a deezer...), també sento el soroll de carraca del pc (i això que és nou), i també el sorollet de les tecles mentre escric (és un soroll que em recorda el so dels fulls de paper) i no sento res més perquè la música està bastant alta!!
Bona nit!

David ha dit...

Gràcies, Sigorgik. Vigila amb el volum de la música!

LAIA ha dit...

Es gairebé mig mati. Escolto cançons de la Fuga. Sento el vent bufar, com s'escola l'aire per la finestra del menjador. El gos de la veïna que està nerviós i no para de bordar, el termostat de la calefacció, l'sms que acabo de rebre al mòbil. La circulació al carrer, els claxons dels cotxes.

David ha dit...

Gràcies, Laia. D'aquí uns dies publicaré un post amb els resultats de l'experiència. Convida als teus amics!