10 de gener 2008

Sonografies webcast

Entre les vacances de Nadal i els altre projectes, dels quals ara us parlaré, no he tingut massa temps per publicar al sOnablOc. Però no ens avorrirem amb planys, oi que no?

El primer es fer un anunci:

Amb l'entrada al 2008, començo un nou projecte en l'àmbit de l'art sonor. Fa temps que em sento atret pel disseny sonor, l'enregistrament de camp i altres tècniques que tenen a veure amb l'art sonor. Sovint he pensat en publicar alguna cosa, però mai no he sabut per on començar. Faig força enregistraments, però tot queda diluït en un mar d'idees sense projecte.

Amb l'objectiu de divulgar l'art sonor i, també, de treballar en aquest àmbit, he llançat a la xarxa un nou projecte: Sonografies: un webcast dedicat a l'art sonor, el disseny de so, el field recording i la música lliure.

L'èmfasi més important està en divulgar l'obra d'altres artistes, i quina millor manera de donar a conèixer el meu treball que divulgar-me a mi mateix entre els altres? Tot això, cal amorosir-ho una mica amb música i, com que no estem per pagar drets, doncs la música lliure farà el fet.

L'empenta per fer aquest webcast procedeix d'un programa de característiques similars: Framework. També d'una iniciativa que va fer l'Albert Murillo, fa uns anys a Ràdio Estel.

Aquest tipus de programa entenc que no són per al gran públic, però si us agrada l'experimentació sonora, submergir-vos en atmosferes diferents, relaxar-vos o experimentar emocions i veure paisatges evocats pel so, connecteu-vos a sonografies.blogspot.com . Qualsevol col·laboració, comentari o crítica serà benvingut.

4 comentaris:

Albert ha dit...

Tú escoltaves el Yerterday que feiem a Ràdio Estel??????
:-O

Albert Murillo

David ha dit...

Oh, i tant!!!

Caram, quina sorpresa!!!

Aquest mateix matí li preguntava al Miquel-Albert com es deia el programa, perquè jo no ho recordava, però sí que m'ha quedat grabat l'estil de l'emissió. Sempre havia tingut ganes de fer quelcom semblant i... aquí ho tens.

Com és que ho has llegit tan ràpid? No fa ni una hora que està publicat el post...

M'alegro molt de retrobar-te. I si mai vols fer alguna col·laboració, només ho has de dir.

Gràcies.

Albert ha dit...

Sempre tinc al Google Reader el buscador de blogs pels noms que m'interessen (videojoc, so, albert murillo, etc...) total, en el moment que algun d'aquests noms apareix en algun bloc mundial, ho sé ipso-facte ;-D
Amb el Cesc teníem la sensació que mai ningú ens escoltava quan ho varem fer.... estem parlant de l'any 96, 97 ... ha plogut força.Tinc tots els programes guardats en una capça de sabates.
Aquests dies propers visitaré a fons la teva pàginà.
Jo em dedico més ara als videojocs (ja et donaré els links si t'interessa). el que si correspon donar-te aqui és el que tinc a Freesound (http://freesound.iua.upf.edu/usersViewSingle.php?id=149018)

Gràcies.

Sigorgik ha dit...

Hola David, ja us visitaré. Enhorabona pel projecte!