13 de desembre 2009

"Dóna'm la ma" (Throw me a rope)


Descarrega l'MP3
Us presento la versió definitiva/provisional del tema original de la KT Tunstall traduït, cantat, tocat i gravat per mi tot solet.

Anem per parts:

Versió definitiva/provisional, perquè sempre hi ha coses que caldria millorar, però quan es treballa sense haver d'entregar res a ningú, mai no es posa fi a les produccions.

Fa un temps us escrivia la lletra traduïda d'aquesta cançó. Llavors no vaig gosar dir-ho, però va ser feta gairebé al vol en una de les nits més màgiques dels darrers anys de la meva vida: una nit que no oblidaré mai, en què internet, amb les seves traves i els seus encants, amb els malentesos que provoca el xat i les vibracions que promou la xarxa, es va convertir en el millor indret del món. Suposo que hi ha coses que només passen una vegada.

Sé que no sóc gran músic ni cantant, ja em perdonareu, però aquesta cançó se'm va ficar al cap d'una manera tan febril que no he pogut parar fins que l'he païda i l'he refeta a la meva manera.

I la cosa encara durà més cua. Com a exercici pràctic de muntatge audiovisual, el consultor de la UOC ens va proposar de fer un curtmetratge, de principi a final. I aquí em teniu, tot entusiasmat, fent d'Spielberg amb un vedeoclip de "Dóna'm la ma".

1 comentari:

Fadablava ha dit...

Et felicito, David. Ja m'agraría a mi canalitzar tant bé com tu tantes emocions. M'has d'ensenyar.
Una salutació i bon any.